Pornește în căutarea comorilor din Replici alimente!


Lumea Replici alimente la doar un click distanță!

Fructe, legume si fructe uscate set de 36 figurine - minilandFructe, legume si fructe uscate set de 36 figurine - miniland
Vezi pret
Fructe, legume si fructe uscate set de 36 figurine - miniland

Fructe, legume si fructe uscate set de 36 figurine - MinilandCaracteristici:set educational de jucarii in marime naturala care ajuta la:invatarea proprietatilor fructelor si legumelor  (forma, culoare),deprinderea obiceiurilor corecte in alimentatie,dezvoltarea limbajului. Setul include:  36 pieseSetul vine intr-o cutie rezistenta din plastic pentru ca figurinele sa poata fi pastrate in...
Produse de cofetarie set de 15 figurine la borcan - minilandProduse de cofetarie set de 15 figurine la borcan - miniland
Vezi pret
Produse de cofetarie set de 15 figurine la borcan - miniland

Produse de cofetarie set de 15 figurine la borcan - Miniland   Caracteristici: Set educational de jucarii in marime naturala care ajuta la: invatarea proprietatilor alimentelor (forma, culoare, produsele de baza din care sunt facute), deprinderea obiceiurilor corecte in alimentatie, dezvoltarea limbajului.   Setul include:  15 piese   Setul vine intr-o borcan rezistent din plastic pentru ca...
Produse de cofetarie set de 15 figurine - minilandProduse de cofetarie set de 15 figurine - miniland
Vezi pret
Produse de cofetarie set de 15 figurine - miniland

Produse de cofetarie set de 15 figurine - Miniland   Caracteristici: Set educational de jucarii in marime naturala care ajuta la: invatarea proprietatilor alimentelor (forma, culoare, produsele de baza din care sunt facute), deprinderea obiceiurilor corecte in alimentatie, dezvoltarea limbajului.   Setul include:  15 piese Este un joc foarte util pentru uz individual sau pentru utilizarea in...
Fructe din plasticFructe din plastic
Vezi pret
Fructe din plastic

6 fructe diferite pentru joaca, sortare, numărare și cântărire. • 108 bucati• 6 culori• dimensiuni intre 3 si 5.5 cm
Legume din plasticLegume din plastic
Vezi pret
Legume din plastic

6 legume  diferite pentru joaca, sortare, numărare și cântărire. • 144 bucati• 6 culori• dimensiuni intre 3 si 5.5 cm
Set de fructe din lemnSet de fructe din lemn
Vezi pret
Set de fructe din lemn

Set de fructe din lemn Setul contine 13 piese din lemn reprezentand felii de fructe, tocator si cutit. Feliile se lipesc intre ele cu scai si cand sunt taiate se aude un sunet specific. Este un set util pentru jocuri de rol, recomandat pentru utilizarea in colectivitati.
Cirese din lemn in laditaCirese din lemn in ladita
Vezi pret
Cirese din lemn in ladita

Cirese din lemn in laditaSet educational de jucarii care ajuta la invatarea fructelor si dezvoltarea limbajului.Setul include 6 piese din lemn. Dimensiune: 8 cm inaltime, 13.6 x 10.6 x 6.8 cm   Setul poate fi folosit atat individual cat si in colectivitati - gradinite, scoli, activitati after-school.
Mere din lemn in laditaMere din lemn in ladita
Vezi pret
Mere din lemn in ladita

Mere din lemn in laditaSet educational de jucarii care ajuta la invatarea fructelor si dezvoltarea limbajului.Setul include 10 piese din lemn. Dimensiune: 3.5 cm inaltime, 13.6 x 10.6 x 6.8 cm   Setul poate fi folosit atat individual cat si in colectivitati - gradinite, scoli, activitati after-school.
Banane din lemn in laditaBanane din lemn in ladita
Vezi pret
Banane din lemn in ladita

Banane din lemn in laditaSet educational de jucarii care ajuta la invatarea fructelor si dezvoltarea limbajului.Setul include 10 piese din lemn. Dimensiune: 8 cm inaltime, 13.6 x 10.6 x 6.8 cm   Setul poate fi folosit atat individual cat si in colectivitati - gradinite, scoli, activitati after-school.
Pere din lemn in laditaPere din lemn in ladita
Vezi pret
Pere din lemn in ladita

Pere din lemn in laditaSet educational de jucarii care ajuta la invatarea fructelor si dezvoltarea limbajului.Setul include 10 piese din lemn. Dimensiune: 5 cm inaltime, 13.6 x 10.6 x 6.8 cm   Setul poate fi folosit atat individual cat si in colectivitati - gradinite, scoli, activitati after-school.
Lamai din lemn in laditaLamai din lemn in ladita
Vezi pret
Lamai din lemn in ladita

Lamai din lemn in laditaSet educational de jucarii care ajuta la invatarea fructelor si dezvoltarea limbajului.Setul include 10 piese din lemn. Dimensiune: 5 cm inaltime, 13.6 x 10.6 x 6.8 cm   Setul poate fi folosit atat individual cat si in colectivitati - gradinite, scoli, activitati after-school.
Portocale din lemn in laditaPortocale din lemn in ladita
Vezi pret
Portocale din lemn in ladita

Portocale din lemn in laditaSet educational de jucarii care ajuta la invatarea fructelor si dezvoltarea limbajului.Setul include 10 piese din lemn. Dimensiune: 3.5 cm inaltime, 13.6 x 10.6 x 6.8 cm   Setul poate fi folosit atat individual cat si in colectivitati - gradinite, scoli, activitati after-school.
Morcovi din lemn in laditaMorcovi din lemn in ladita
Vezi pret
Morcovi din lemn in ladita

Morcovi din lemn in laditaSet educational de jucarii care ajuta la invatarea legumelor si dezvoltarea limbajului.Setul include 10 piese din lemn. Dimensiune: 11 cm inaltime, 13.6 x 10.6 x 6.8 cm   Setul poate fi folosit atat individual cat si in colectivitati - gradinite, scoli, activitati after-school.
Rosii din lemn in laditaRosii din lemn in ladita
Vezi pret
Rosii din lemn in ladita

Rosii din lemn in laditaSet educational de jucarii care ajuta la invatarea legumelor si dezvoltarea limbajului.Setul include 10 piese din lemn. Dimensiune: 4 cm inaltime, 13.6 x 10.6 x 6.8 cm   Setul poate fi folosit atat individual cat si in colectivitati - gradinite, scoli, activitati after-school.
Ardei din lemn in laditaArdei din lemn in ladita
Vezi pret
Ardei din lemn in ladita

Ardei din lemn in laditaSet educational de jucarii care ajuta la invatarea legumelor si dezvoltarea limbajului.Setul include 10 piese din lemn. Dimensiune: 4,5 cm inaltime, 13.6 x 10.6 x 6.8 cm   Setul poate fi folosit atat individual cat si in colectivitati - gradinite, scoli, activitati after-school.
Legume in cosulet 17 pieseLegume in cosulet 17 piese
Vezi pret
Legume in cosulet 17 piese

Legume in cosulet 17 pieseSet educational de jucarii care ajuta la invatarea legumelor si dezvoltarea limbajului.Setul include 17 legume din lemn.Dimensiune: 21 cm diametru cosSetul poate fi folosit atat individual cat si in colectivitati - gradinite, scoli, activitati after-school.
Fructe in cosulet 23 pieseFructe in cosulet 23 piese
Vezi pret
Fructe in cosulet 23 piese

Fructe in cosulet 23 pieseSet educational de jucarii care ajuta la invatarea fructelor si dezvoltarea limbajului.Setul include 23 fructe din lemn.Dimensiune: 21 cm diametru cosSetul poate fi folosit atat individual cat si in colectivitati - gradinite, scoli, activitati after-school.

MaxMix.ro te invită într-o călătorie unică în Replici alimente. De la elemente de bază până la adevărate bijuterii, oferim o paletă care satisface orice gust. Descoperă alegerile noastre special selecționate și bucură-te de cele mai bune prețuri din Replici alimente!