Pornește în căutarea comorilor din Palarii copii!


Lumea Palarii copii la doar un click distanță!

Melissa&doug - palarie mollie & bollieMelissa&doug - palarie mollie & bollie
Vezi pret
Melissa&doug - palarie mollie & bollie

Vesela, zambitoare si ….. deosebita. In parc sau pe plaja, aceasta palarie impermeabila va aduce zambetul pe fata tuturor.Varsta: 3-6 ani. Diametru calota: 13cm; Inaltime calota: 8cm; Diametru bor: 21cm; Latime bor: 6,5cm;   Material: 100% poliester. Se curata cu o carpa umeda. Se lasa sa se usuce la aer. Nu se spala in masina de spalat.
Melissa&doug - palarie happy giddyMelissa&doug - palarie happy giddy
Vezi pret
Melissa&doug - palarie happy giddy

Vesela, zambitoare si ….. deosebita. In parc sau pe plaja, aceasta palarie impermeabila va aduce zambetul pe fata tuturor.  Varsta: 3-6 ani.    Diametru calota: 13cm; Inaltime calota: 8cm; Diametru bor: 21cm; Latime bor: 6,5cm;   Material: 100% poliester. Se curata cu o carpa umeda. Se lasa sa se usuce la aer. Nu se spala in masina de spalat.
Palarie copii giddy buggy - melissa and dougPalarie copii giddy buggy - melissa and doug
Vezi pret
Palarie copii giddy buggy - melissa and doug

Palarie copii Giddy Buggy - Melissa and Doug Vesela, zambitoare si ….. deosebita. In parc sau pe plaja, aceasta palarie impermeabila va aduce zambetul pe fata tuturor.  Varsta: 3-6 ani.  Diametru calota: 13cm; Inaltime calota: 8cm; Diametru bor: 21cm; Latime bor: 6,5cm;   Dimensiuni: 18 x 34 x 4 cm Material: 100% poliester. Se curata cu o carpa umeda. Se lasa sa se usuce la aer. Nu se spala...

MaxMix.ro te invită într-o călătorie unică în Palarii copii. De la elemente de bază până la adevărate bijuterii, oferim o paletă care satisface orice gust. Descoperă alegerile noastre special selecționate și bucură-te de cele mai bune prețuri din Palarii copii!