Pornește în căutarea comorilor din Animale salbatice safari!


Lumea Animale salbatice safari la doar un click distanță!

Mini figurina - rechini safariMini figurina - rechini safari
Vezi pret
Mini figurina - rechini safari

Mini figurina - Rechini Safari Figurine din plastic, vopsite manual. Vopseaua nu este toxica si nu contine flalati. Dimensiunea figurinei poate varia intre 4 si 7.5 cm. Pretul afisat este pentru o bucata. O punga contine 48 de bucati asortate.
Mini figurina - dinozauri safariMini figurina - dinozauri safari
Vezi pret
Mini figurina - dinozauri safari

Mini figurina - Dinozauri Safari Figurine din plastic, vopsite manual. Vopseaua nu este toxica si nu contine flalati. Dimensiunea figurinei poate varia intre 4 si 7.5 cm. Pretul afisat este pentru o bucata.
Figurina - animale salbaticeFigurina - animale salbatice
Vezi pret
Figurina - animale salbatice

Figurina - Animale salbatice Figurine din plastic, pictate manual, reprezentând specii de animale de la ferma. Vopseaua nu este toxica si nu contine ftalati. Dimensiunea unei figurine poate varia intre 4 si 7,5 cm. Pretul este pentru o bucata.
Figurina pui animale salbatice de la zooFigurina pui animale salbatice de la zoo
Vezi pret
Figurina pui animale salbatice de la zoo

Figurina pui animale salbatice de la zoo Figurine din plastic, pictate manual, reprezentând specii de animale de la ferma. Vopseaua nu este toxica si nu contine ftalati. Dimensiunea unei figurine poate varia intre 4 si 7,5 cm. Pretul este pentru o bucata.
Mini figurina - insecte safariMini figurina - insecte safari
Vezi pret
Mini figurina - insecte safari

Mini figurina - Insecte Safari Figurine din plastic, vopsite manual. Vopseaua nu este toxica si nu contine flalati. Dimensiunea figurinei poate varia intre 4 si 7.5 cm. Pretul afisat este pentru o bucata

MaxMix.ro te invită într-o călătorie unică în Animale salbatice safari. De la elemente de bază până la adevărate bijuterii, oferim o paletă care satisface orice gust. Descoperă alegerile noastre special selecționate și bucură-te de cele mai bune prețuri din Animale salbatice safari!